Salut

Salut

Avui en dia  formo part d’un gran projecte on una part important d’aquest se centra amb la nutrició, en les vitamines i complements alimentaria tan per a la vida diària de qualsevol persona, com per a persones que realitzen esport i entrenen diàriament.

Per què  els complements?

Avui en dia tots portem una vida ràpida, sempre amunt i avall, sense parar. Aquest estil de vida que portem fa que sigui complicat que trobem el moment per a  preparar-nos les 5 i 9 racions de fruites i verdures que l’ Organització Mundial de la Salut recomana. Els complements ens ajuden a omplir el buit dels nutrients que necessitem a diari.

 

Per què els fitonutrients?

Les fruites i les verdures ens haurien d’ aportar la quantitat necessària de fitonutriens que el nostre organisme necessita diàriament però avui en dia i degut a diversos factors com per exemple la contaminació del medi ambient, els pesticides i altres, això no és així, aquí la importància també, dels complements alimentaris

Per què aposto per la marca Nutrilite?

Perquè Nutrillite porta més de 80 anys d’innovació contínua, està compromesa amb els mètodes de l’ agricultura sostenible. En els  productes i l’ entorn d’ aquests, no s’utilitza cap tipus de fertilitzant, herbicida o pesticida sintètic i la terra es manté pura i natural. I respecte a la qualitat dels productes Nutrilite,  només s’utilitzen vitamines i minerals altament purificats passant per tests rigorosos i la seva producció és en  entorns controlats per experts que supervisen cada mètode de processament.