Qui sóc

Qui sóc

Hola! em dic Sònia Guiu i us vull explicar una mica de la meva  història….

Una de les meves passions sempre ha sigut ballar. Vaig fer classes de dansa clàssica des dels 4 anys i més endavant de jazz i contemporani. Als 21 anys la vida em va portar a dedicar-me a l’ esport de manera professional, en gimnasos i impartint classes d’aeròbic i totes les seves modalitats.

És quan entro a treballar a l’ Escola de Dansa de Mollerussa, donant classes d’aeròbic i funky quan torno a estar en contacte amb tot el món de la dansa i amb els balls de saló……m’ensenyen, aprenc i començo a impartir classes de ball de saló a nivell social i la meva passió pel ball es fa molt més gran….to és un no parar de ballar, d’aprendre, hores i més hores i classes i més classes……fins que arriba la conseqüència d’

d’això: una lesió. Aquesta, més un canvi de feina, més altres circumstàncies de la vida, avui en dia, sempre benvingudes, fan que acabi deixant tot el relacionat amb el ball i em dediqui només a les meves classes de pilates. I així segueixo un quants anys més…….I la vida em torna a colpejar i aquesta vegada amb força. Busco consell, alguna sortida emergent per aquella situació i l’ Anna Martinez, la meva coach, em va dir: agafa’t a les teves passions, saps quines són? i a partir d’aquí, se’m obra un altre cop la porta de les il·lusions i  de les oportunitats i a partir d’aquí em torno a ficar en contacte amb el ball  i signem un contracte indefinit.

I perquè » el pilates ens cura el cos…..»? perquè reeduca el cos, l’ estira, el cuida, l’ equilibra, per a mi el pilates ha portat la pau a  un cos amb constant moviment…. estic convençuda que sense ell i amb el dolor constant de  la lesió que vaig tenir, avui en dia,  no estaria fent tot el que faig.

I perquè  » El ball ens cura l’ ànima……» ? perquè em va fer tornar a somriure i somric cada dia, perquè els  obstacles es van fer petits, i es fan petits, perquè les preocupacions se’n van anar i se’ n van, perquè el cops, les ferides, les llàgrimes, ballant, deixen d’ importar.

Tot en la vida ha de tenir el seu equilibri i el pilates i el ball per a mi, formen un equip fantàstic i necessari, d’ aquí aquest projecte, el meu projecte.