L'energia vital ( part 2 )

L’energia vital ( part 2 )

vitalitat

Ens carreguem d’energia cada matí fent esport, ballant, anant a caminar, fent meditació, fent respiracions, anant a la natura… i quan han passat unes hores o fins i tot al cap només d’una hora, estem esgotats. L’energia ha desaparegut, se’ns ha escapat  per un forat. Què ens està passant? – «deu ser la calor»;- «deu ser que he fet un esforç que per la meva edat no hauria d’haver fet»; – «potser estic incubant algun constipat»; «potser….». Ja han aparegut! Ja s’han proclamat! les fantàstiques creences de la nostra ment subconscient.

L’energia se’ns escapa per un forat i la nostra ment hi té molt a veure. La part subconscient de la ment, la que actua la major part  del nostre dia i no ens n’adonem. La nostra ment subconscient és increïblement poderosa. Ens fa creure  el que ella vol, no el que nosaltres volem. No ho fa amb mala intenció,ho fa per protegir-nos, és la seva missió i ho sap fer molt i molt bé! però no és el que vol el nostre Ser.

Si tu ets sens esgotat, si et carregues cada dia d’energia i et sens cansat, jo et dic, que si et passa això: Tu estàs tenint un símptoma!.No!, tu no estàs malalt, el teu cos físic no està malalt però  la teva ànima sí!  i s’està comunicant amb tu a través del teu cos físic.

I és que ella pot ser t’està dient: que pot ser estàs treballant en una feina que no és la teva, pot ser estàs en una relació de parella que no t’aporta res i aguantes, pot ser estaries vivint en un altre lloc i no acabes de marxar, pot ser estaries fent mil coses diferents a les que estàs fent ara, pot ser el teu propòsit de vida és un altre molt diferent al que ara estàs fent, pot ser la teva missió no era tenir fills i bolcar-te en ells, i és que pot ser has arribat a la maduresa de la teva vida i t’estàs donant compte de tot el que hauries volgut fer i encara no has fet, que el camí dels teus somnis, dels teus anhels no és aquest sinó aquell de l’altre costat.

Les nostres creences ens limiten i som addictes a les nostres creences però és que: «No estem destinats. Estem programats» ( Lain Garcia Calvo. La voz de tu alma ). I és Llei Universal: Ho podem canviar!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *