Per què ballar ens fa sentir tan bé?

Per què ballar ens fa sentir tan bé?

Fa uns quatre anys que la vida em va portar per segona vegada al món del ball, a donar classes de ball.Va ser una necessitat, no econòmica sinó emocional. en aquells moments va ser una petita llum d’esperança que es va anar convertint  en la meva gran llum d’esperança. Jo sabia, com tots sabem avui en dia que l’esport, l’activitat física, ballar, moure’t, estar ocupat i no preocupat, salva vides.

Però per què ballar ens fa estar tant i tan bé?

vaig descobrir fa temps que la vida va molt més enllà d’aquest «món» on vivim. Que tots som ànima, cos i ment, que la ment està dins de tot el nostre cos i no només al cap. Quan vaig iniciar la meva pàgina web ja  vaig fer servir el  títol de: «el ball ens cura l’ànima i el pilates el cos», en aquell moment sentia que això era així,i ho vaig anotar, ara sé perquè és així!

TOT  és energia i l’energia és mou per vibració, el moviment fa  vibrar, el ball és moviment. Ara bé, podem vibrar alt (estats positius) o baix (estats negatius).

Nosaltres som ànima, cos i ment. cada una d’aquestes està en plans diferents. El cos està en el món material o físic o 3ª dimensió, la ment habita en el món subconscient o 4ª dimensió i l’ànima en el supraconscient o 5ª dimensió. En aquest últim pla és on es forma TOT a través de les nostres emocions i pensaments que vibren d’una manera determinada donant forma a l’energia  d’aquest món supraconscient, el de l’ànima i quan tota una quantitat d’energia vibra en la mateixa freqüència  es crea un motlle que es materialitza en  el pla físic i és el que nosaltres veiem amb els ulls. El món de l’ànima és de vibració molt alta i el món físic de vibració més baixa.

El més important de nosaltres és l’ànima, ella sap tot el que nosaltres  no sabem, sap el que ens convé, saps els nostres propòsits, els  nostres anhels… és la nostra essència. Ella ens parla  amb xiuxiueigs, el que nosaltres en diem intuïcions i com que la ment ens parla cridant, el xiuxiueig de l’ànima ens passa desapercebut… 

En el món on viu l’ànima no hi ha preocupacions, ni dolor, ni tristesa, ni angoixa….tot és fantàstic per això en aquest estat ens sentim feliços i  ballar ens porta aquest estat de màxima felicitat ja que ens fa vibrar  molt i molt alt, ens fa abraçar a la nostra ànima i  riem i gaudim, i sentim, i transmetem  quantitats i quantitats d’energia positiva que fa que tot el món físic i material on nosaltres vivim, des d’aquí dalt sigui de colors més vius i brillants.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *